|  Søg  |  Kontakt
 

 

MAF Danmark udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser, om hvad der sker i MAF.

Illustrationer i form af fotos i høj opløsning, kan rekvireres på MAF Danmarks landskontor. Eller du kan se et lille udvalg af vore pressefotos her.


Medarbejdere fra DRCs Sundhedsministerium desinficerer et MAF-fly inde og ude før det forlader Boende.

MAF er aktiv i bekæmpelsen af Ebola. Efter meddelelsen om, at Ebola er blevet konstateret i Den Demokratiske Republik Congo (DRC), har MAF været i højeste beredskab for at hjælpe.

MAF-pilot David Francis rapporterer fra flybasen i Kinshasa, at der netop er fløjet personale og udstyr for Læger uden Grænser til Boende.
Læs mere her...


Josh og Jocelyn Plett på opgave for MAF

- Så sad jeg der med kameraet i hånden. Jeg var lidt nervøs, gad vide hvad der ventede os, når vi ankom. Opkaldet var kommet med besked om at en kvinde havde vanskeligt ved at føde sit barn. Jeg ved, hvordan det føles at have problemer med føde et barn, og med min egen erfaring i tankerne, var jeg ikke særlig ivrig efter at være i et lille fly med en person i den samme knibe uden samme komfortable forhold som jeg selv havde oplevet.

Jocelyn Plett er gift med Josh som er pilot for MAF på Madagaskar.  Læs beretningen her fra turen hvor de kom to piger til undsætning.


Billedet er fra hjælpearbejdet i Ache provinsen i forbindelse med tsunamien på Sumatra i 2004.

18.11.2013

MAF (Mission Aviation Fellowship) følger opmærksomt den alvorlige naturkatastrofe der ramte Filippinerne i ​​sidste uge.

Læs mere her...

 

Da volden brød ud i den lille sydsudanesiske by Pibor, var MAF (Mission Aviation Fellowship) klar til at evakuere nødhjælpsarbejdere fra området.

Se pressemeddelelse her...

Uroligheder og vold ryster igen den østlige del af DRC.  MAF's piloter og fly er på standby, klar til om nødvendigt at evakuere nødhjælps- og missionsmedarbejdere som anmoder om assistance.

Læs videre...

MAF Danmark (Mission Aviation Fellowship) har modtaget 4 mio kr. af Kirk Kapital A/S til køb af et nyt nødhjælpsfly.

Download pressemeddelelse.

Arne Puggaard er formand for flyselskabet MAF Danmark, der transporterer nødhjælp til verdens afkroge. Han er netop fyldt 70...

Artikel fra ugeavisen Udfordringen.

Download artikel

 

Lille flyselskab med stor rækkevidde.

MAF (Mission Aviation Fellowship) er en international evangelisk, og fælleskirkelig missionsorganisation med afdelinger i hele verden.

Download tekst