|  Søg  |  Kontakt
 

 

MAF International har til stadighed brug for medarbejdere til MAF’s flybaser rundt omkring i verden. Det drejer sig om piloter, flymekanikere, teknikere og administrativt personale.

Som ansat i MAF er man med til at realisere MAF’s formål ”at give evangeliet vinger”, man skal derfor kunne se sig selv som en engageret kristen, der proaktivt ønsker at repræsentere MAF som en kristen missionsorganisation. Lønnen man får fra MAF, er man selv med til at tilvejebringe i samarbejde med MAF-Danmark inden udsendelse. Det kan for eksempel være gennem kontakt med en eller flere menigheder og organisationer som man har et tilhørsforhold til.

Via linket "Ledige stillinger i MAF" herunder), kan du se hvilke stillinger der p.t. er ledige. På grund af varierende forberedelsestid, er de nævnte stillinger muligvis ikke ledige mere på det tidspunkt, hvor ansættelsesproceduren finder sted og en endelig ansættelseskontrakt kan indgås. Det skal dog ikke afholde dig fra at søge, hvis en af stillingerne har din særlige interesse. Det vil glæde os meget at høre fra dig, hvis du holdningsmæssigt og fagligt ser dig selv som et potentielt emne til en af de ledige stillinger.

Generelle ansøgningskrav